Cfare ofrojme per ju ?

 1. Produktet te standarteve europiane

  Salliu 2G prej vitesh ofron ne tregun shqiptar produktet me te mira nga kompanite lider boteror te gjithe prodhimit te materialeve te izolimit, termoizolimit, ze izolimit, ndertimit, e cdo material tjeter qe ndihmon profesionistet per te realizuar punime te standarteve me te larta

 2. Izolime te te gjitha llojeve

  Ekipi i Salliu 2G eshte totalisht i dedikuar ne ofrimin e sherbimeve te standarteve te larta. Duke pasur ne potencialin e vete ekspertet me te mire te fushes se izolimit , shoqeria ofron izolim termik, akustik, hidroizolim dhe te gjitha llojet e izolimeve. Salliu 2G eshte kompani eksperte ne ofrimin e sistemit kapot te izolimit , si nje nga sistemet te cilat ju kursejne energji ne menyre drastike

 3. Staf te kualifikuar

  Stafi yne i specializuar eshte cdo moment prane cdo klienti per tju ofruar produktet me te mira te kompanive si Masterplast, Bekament, Shculer e shume kompani te tjera. Suporti ndaj cdo klienti eshte nje nga fokuset kryesore te administrates te Salliu 2G.  I gjithe stafi eshte i kualifikuar dhe i trajnuar per te dhene kontribut maksimal efektivitetin e cdo sherbimi

 4. Partneritete me kompani elitare

  Salliu 2G eshte prej shume vitesh pjese e grupit Masterplast International e cila eshte nje nga kompanite lider ne Europe per tregetimin e materialeve per izolimi ( termo, akustik, zeizolim,hidrik). Gjithashtu shoqeria zoteron partneritet te ngushte me Bekament nje tjeter shoqeri e cila ofron prej vitesh vegla dhe aksesoret me te mire ne sektorin e ndertimit.

OFERTA NGA SALLIU 2G