Rreth Nesh

Kompania “Salliu 2G sh.p.k”  e themeluar në tetor  të 2010 operon sukseshëm në fushen e ndërtimit dhe tregtimit të materialeve termo dhe hidro izoluese.

Firma jonë ka perfaqesinë e produkteve të kompanive të njohura europiane, si Masterplast Group lider në 16 vende kryesisht në Evropën qendrore dhe Ballkan, e cila prodhon materiale të certifikuara të cilesise së lartë dhe të miratuara nga komuniteti europian. Për një kohe të shkurter ne shperndajme produktet tona në të gjithë Shqipërinë duke krijuar një emër të bazuar në cilësi dhe korrektesë.

Kompania ‘Salliu 2G sh.p.k’ ka marrvëshje eskluzive me Kompaninë e njohur Bekament dhe bashkëpunim shumëvjecar me firmën Austriake Shuller Ahber, Fibrotermika, Fibran, Graniti të cilat gëzojnë një reputacion të pakontestushëm në fushën e ndërtimit.

Në fund të viti 2014 Salliu 2G sh.p.k bashkepunon me rreth 900 kliente në të gjithë territorin e vendit si dhe duke bashkepunuar me firmat më prestigjoze të ndertimit  në disa rrethe te vendit.

Kompania përvec tregtimit dhe ndërtimit mbështet klientet e saj me asistencë teknike për perdorimin dhe dobinë e produkteve të saj.

Ka gjithmone dicka më shume në produktet Masterplast. Me shumë rendësi për produktet, më shumë studime, më shume zhvillim.  Qëndrimi sa më afer me tregun, studimi dhe permbushja e nevojave ndaj tij, na drejton të jemi të përkushtuar, gjithmonë një hap përpara dhe një partner ekspert e të besueshëm.

Veshjet e  mureve me termoizolim (sistemi Kapot) është një ndër përparesitë tona, të cilët të asistuar nga Grupi Masterplast na ka bërë më efikas në kursimin e energjisë, një mënyre e pashmangeshme për zhvillim.

Ne punojme per nje bote te re, per te kursyer energji duke e kthyer shtëpinë tuaj ne vizionin tone te se ardhmes