BK Fleks 300×300

Category:

HIDRO PALLTO IZOLIM PËR KULMET E RRAFSHTA

BK-Fleks

Shënim

Sipërfaqet veshura me BK-Fleks duhet të jetë në pozicion pak më të zhdrejtë dhe kanë buffer avull.

Përdorim

Izolimin hidro, elastik shpërndarje bazë uji dedikuar për rimëkëmbjen dhe mbrojtjen e kulmeve të sheshta. Aderimin në beton është shumë i mirë, dhe film të thata karakterizon me elasticitet të lartë dhe ujit-provë.

Përgatitja dhe aplikimi

Bazë për aplikimin e BK-Fleks duhet të jetë e vështirë, e thatë dhe dusted. Çarje e mundshme në bazë të të mbushet me filler armatosur fleksibël. Është e nevojshme për të kryer impregnim bazë me BK-Fleks holluar me ujë në reciprocitetit 1: 1, dhe pastaj aplikoni dispersionit të paholluar me furçë. Është e rekomandueshme për të kryer armatosjen e pallto nga ngopja neto qelqi, ndërsa shtresa e parë është ende i freskët. Pas shtresa e parë është plotësisht e thatë, i dytë dhe do të mund të zbatohet shtresë e tretë. Interval mes të aplikacioneve duhet të jetë të paktën 12 orë.

Temperatura e përdorimit nga 5 deri në + 30 ° C. Para forcim të plotë është e nevojshme për të mbrojtur pallton nga shiu i drejtpërdrejtë, tharje të shpejtë dhe acar.

Konsum App 0, 7 kg / m2 për dy shtresa

Pakete 8 dhe 20 kg.