BK-HidroStop

Category:

Përshkrim dhe aplikimi varg

Një shtresë komponent hidroizolim me fleksibilitet të jashtëzakonshme për mbrojtjen horizontale dhe vertikale të sipërfaqes nga lagështia. Ajo është përdorur për hidroizolim dhoma potencialisht lagësht, kuzhine, banjo, dush, pellgut dhe bodrum hidroizolim sipërfaqet, tarraca, etj Ajo është projektuar për përdorim të brendshëm dhe të jashtme, për bar si pozitive dhe negative presion ujë ≤1,5. Për shkak të fleksibilitetit të saj të jashtëzakonshme është e përshtatshme për mbrojtjen e sipërfaqeve të betonit dhe të tjerë që janë të ekspozuar ndaj streset.

Përgatitja dhe aplikimi

Substrate të trajtohen BK-HIDROSTOP Extra duhet të jetë i shëndoshë, pa pluhur. pastruar nga yndyrat, myk ose pjesë të lirshme. Një qetë, konkret pak absorbues primed BK-Beton Kontakt përfshira. Përgatitja e mases është bërë duke përzier me rreth 30% ujë (6,5-7,5 litra ujë për 25 kg pluhur), me konstante nxitje me një mikser elektrik deri homogjenizimit plotë. Masu le të ulen për rreth 5 minuta, pastaj llokoçis një herë dhe aplikuar në sipërfaqe të përgatitur brenda 60 min. Aplikimi kryhet nga furçë në dy shtresa, kryq-proces, në zonën e plotë të mbulesë. Nëse është e nevojshme, është e mundur për të aplikuar shtresa e tretë. Trashësia e secilës shtresë është rreth 1 mm, dhe shtresa e ardhshëm duhet nonositi pas ngurtësim të një mëparshme. Të gjitha prishet dhe mbaresa në beton, lidhjet, etj duhet të jetë e mbushur sealant duhur, mbyllja nuk është kryer shtresë hidroizolim. Për të arritur cilësinë e izolimit në qoshet është e nevojshme për të përdorur hidroizolim këndore. Veshje hidroizolim duhet të mbrohen nga tharje shumë shpejt.

Temperatura e ajrit dhe sipërfaqe gjatë instalimit duhet të jetë në rangun e 5 ° C deri 30 ° C. A nuk punojnë nën dritën e diellit, era e fortë dhe shi. Lagështia e lartë dhe temperaturat e ulëta mund të zgjasë kohën e tharjes e veshjes.

Raft Jeta: 12 muaj në paketim origjinal në një dhomë të thatë mbi paleta.

Konsum

Përafërsisht 1,5-2 kg / m2 për dy shtresa, në varësi të cilësisë substrate.

Paketim