BK-HidroStop

Category:

ESHJE SHUMË FLEKSIBËL PËR HIDROIZOLIM

BK-HIDROSTOP shtesë ikonice

Vërejtje

Extra-BK HIDROSTOP nuk mbarojnë.
Përshkrim dhe aplikimi varg

Një shtresë komponent hidroizolim me fleksibilitet të jashtëzakonshme për mbrojtjen horizontale dhe vertikale të sipërfaqes nga lagështia. Ajo është përdorur për hidroizolim dhoma potencialisht lagësht, kuzhine, banjo, dush, pellgut dhe bodrum hidroizolim sipërfaqet, tarraca, etj Për shkak të fleksibilitetit të saj të jashtëzakonshme është e përshtatshme për mbrojtjen e sipërfaqeve të betonit dhe të tjerë që janë të ekspozuar ndaj streset.

Përgatitja dhe aplikimi

Përgatitja e përzierjes kryhet nga ngadalë duke shtuar pluhur në rreth 30% të ujit (6,5-7,5 litra të ujit për 25 kg pluhur), nën nxitje të vazhdueshme me një mikser elektrik deri homogjenizimit të plotë. Masu lë të qëndrojë për 5 minuta, pastaj llokoçis një herë dhe aplikuar në sipërfaqe të përgatitur brenda 60 min. Aplikimi kryhet nga furçë në dy shtresa, ndër-proces. Nëse është e nevojshme, është e mundur për të aplikuar shtresa e tretë. Trashësia e secilës shtresë është rreth 1 mm, dhe shtresa e ardhshëm duhet nonositi pas ngurtësim të një mëparshme. Të gjitha prishet dhe mbaresa në beton, lidhjet, etj duhet të jetë e mbushur sealant duhur, mbyllja nuk është kryer shtresë hidroizolim. Për të arritur cilësinë e izolimit në qoshet është e nevojshme për të përdorur hidroizolim këndore. Veshje hidroizolim duhet të mbrohen nga tharje shumë shpejt.

Temperatura e ajrit dhe sipërfaqe gjatë instalimit duhet të jetë në rangun e 5 ° C deri 30 ° C. A nuk punojnë nën rrezet e diellit direkte, era dhe shiu. Lagështia e lartë dhe temperaturat e ulëta mund të zgjasë kohën e tharjes e veshjes.

Konsum

Përafërsisht 1,5-2 kg / m2 për dy shtresa, në varësi të cilësisë substrate.

Paketim 5 kg.