BK-HidroStop2

Category:

NJË SHTRESË HIDROIZOLUESE KOMPONENT

BK-HidroStop1-300×300

VËRTETOJ NIISM

Vërejtje

BK-1 HIDROSTOP nuk mbarojnë.

Përshkrimi dhe fushëveprimi

Nje komponent, hidroizolim, Veshje fleksibël për mbrojtjen horizontale dhe vertikale të sipërfaqes nga lagështia. Ajo është përdorur për hidroizolim dhoma potencialisht i lagësht kuzhine, banjo, dush, pishinë, dhe sipërfaqet bodrum hidroizolim, tarracë, ballkon, etj

Përgatitja dhe aplikimi

Përgatit masë është kryer nga ngadalë duke shtuar pluhur në rreth 30% ujë (6,5-7,5 litra të ujit për 25 kg pluhur), me nxitje të vazhdueshme me një mikser elektrik deri homogjenizimit të plotë. Masu lë të qëndrojë për 5 minuta, pastaj llokoçis një herë dhe aplikuar në sipërfaqe të përgatitur brenda 60 min. Aplikimi kryhet nga furçë në dy shtresa, ndër-proces. Nëse është e nevojshme, është e mundur për të aplikuar shtresa e tretë. Trashësia e secilës shtresë është rreth 1 mm, dhe shtresa e ardhshëm duhet nonositi pas ngurtësim të një mëparshme. Të gjitha prishet dhe mbaresa në beton, lidhjet, etj duhet të jetë e mbushur me një sealant duhur. Mbushja nuk duhet të kryhet shtresë hidroizolim. Për të arritur cilësinë e izolimit në qoshet është e nevojshme për të përdorur hidroizolim këndore. Veshje hidroizolim duhet të mbrohen nga tharje shumë shpejt.

Temperatura e ajrit dhe sipërfaqe gjatë instalimit duhet të jetë në rangun e 5 ° C deri 30 ° C. A nuk punojnë nën rrezet e diellit direkte, era dhe shiu. Lagështia e lartë dhe temperaturat e ulëta mund të zgjasë kohën e tharjes e veshjes.

Konsum Ca. 2-2,5 kg / m2 për dy shtresa, në varësi të cilësisë substrate.

Paketim 25 kg.