MASTERMAX 3 TOP abel press

Category:
Category:

Avulli padepërtueshëm dhe membrane e papërshkueshëm nga uji shume funksional me polypropylene mbron shtresat në të dy anët. Në strukturat e çative, të përcaktuara drejtpërdrejt mbi fushen termike, kstrukturat e drurit apo mbështetje tjetër të ngurta, paralele në qepalla me anën e shtypur në mbulim.