Ngjites per polisterol

Per lidhjen e paneleve izoluese te polisterolit izoluese te polisterolit ne siperfaqe te jashtme solide, vendosjen e rrjetes perforcuese dhe nivelimin e gjithe siperfaqes se jashtme.

Pergatitja dhe aplikimi : Pergatitja behet duke perziere pluhrin me rreth 7 deri ne 7.5 litra uje deri ne homogjenizim te plote. Masa lihet menjane per 10 minuta dhe perzihet perseri deri ne arritjen e e dendesise se duhur.

Konsumi : Aferisht 4-5 kg per lidhjen me 3-4 kg per axhustimet.