TERRAPLAST TOP drainage channel

Categories: ,

Kanal i bërë nga HDPE, rrjet i bërë prej çeliku me trup te galvanizuar. Trupi kullues është rezistent ndaj acideve, alkaliteve dhe kimikateve, Eshtë e lehtë për të ndërtuar dhe elemente mund të bashkohen lehte së bashku. Trupat mund të shkurtohen në madhësinë e duhur, ajo është bërë nga HDPE te lehta por shockproof dhe e lehtë për tu pastruar.Rrjeti mbulon është lehtësisht i transportueshëm me ndihmën e një kaçavidë. Grumbullimi dhe bartja e ujërave sipërfaqësore kur instalohet brenda zonave të nënshtruar këmbësorëve dhe * trafikut moderuar automjetesh. Ajo gjithashtu mund të jetë i instaluar në frontin e garazhe dyerve të zhytur (nën nivelin e tokës afrua me devijim) ose përpara dyerve tarracë. (* = 4-5 herë / ditë, overdriving shpejtësia është maksimale 10 km / h, për shembull në shtëpi familjare.)