TERRAPLAST PLUS S20 HDPE dimpled sheet

Categories: ,

Për shkak të dendesise 20 mm , ajo mundëson që të thahet një sasi të madhe të ujërave nëntokësore, veçanërisht në inxhenieri civile dhe ndërtimet të tuneleve nëntokësore. Aplikuar mbi ultesira ose perde muresh, ajo mbron nga papërshkueshneria e ujit, përforcohen muret me konkretisht kundër ujit kullim gjatë ndërtimit, dhe pastaj e mban atë larg për një kohë të gjatë.